Lieven Jacobs
Passioneel communicatiemanager en media expert. Sociaal geëngageerd in stedelijke fietsmobiliteit, altijd op tijd dankzij zijn (cargo-)fiets en verslaafd aan heldere communicatie.​​​​​​​
Creatief/Ontwerp/Strategie/Copywriting
Ik ben een communicatieprofessional met + 20 jaar ervaring in strategie, copywriting, contentcreatie en creatieve leiding in verschillende categorieën.
Met Creality help ik organisaties, met of zonder belangenbehartiging, hun merken, creativiteit en berichten te ontwikkelen die ervoor zorgen dat hun positionering en communicatie resoneren met hun doelpubliek.
Gespecialiseerd in communicatie projecten met de nadruk op het herformuleren van het mainstream-verhaal rond mobiliteit, verkeer en actief transport. ‘Van mental naar modal shift’
Als je het eenmaal ziet, kan je niet meer terug.
"Lieven gaat steeds creatief, professioneel en menselijk te werk met oog voor detail. Hij is sterk in het ontwikkelen en uitrollen van doordachte concepten omdat hij als vormgever een zeer goed oog heeft voor ontwerp en creatie, zelfs als het idee zich nog in een embryonale fase bevindt. Hij verstaat een concept en kan heel goed door een ruw ontwerp heen zien. Hij heeft van duidelijke en heldere briefings zijn handelsmerk gemaakt en is een gewaardeerde partner voor het begeleiden en opvolgen van heel diverse projecten. Hij blijft altijd rustig, ook onder tijdsdruk"